Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Barbera "zonder toegevoegde sulfiet"
Barbera "zonder toegevoegde sulfiet"
0 reviews - je beoordeling toevoegen
€17,95
op voorraad
Italië is een land met veel bekende druivenrassen. Één daarvan is de Barberadruif. Deze druif is beroemd in Piemonte, zelfs zo beroemd dat ongeveer elke wijnboer wel een wijn van deze druif in zijn assortiment heeft. Een goede reden voor Castello di Neive, die graag dingen anders doen, om het met deze druif over een andere boeg te gooien.
de Wijnboetiek.
-
Specialist in Italiaanse wijnenproductpage_usp_1_text
-
Gratis thuisbezorgd vanaf €50productpage_usp_2_text
-
Alleen (h)eerlijke wijnenproductpage_usp_3_text
-
Voor 18:00 uur besteld, morgen verzondenproductpage_usp_4_text
Beschrijving

Jaartal
2018

Druif
Barbera

Herkomst
Italie

Wijnhuis
Montefili

Serveertemperatuur
16 - 18 graden
Leuk weetje:
Sulfiet wordt aan wijnen toegevoegd om te voorkomen dat een wijn oxideert en om bacteriën die de wijn kunnen aantasten tegen te houden. In eerste instantie lijkt dit positief maar het zijn natuurlijk toegevoegde ingrediënten. Door geen sulfiet toe te voegen behoudt de wijn zijn originele smaak en verhoogt dit de kwaliteit van de wijn.