Ben je op zoek naar een gerenommeerde wijnhandelaar waar je Chianti Classico wijn kunt kopen? De Wijnboetiek, gevestigd in Broek op Langedijk, regio Heerhugowaard, biedt een uitgebreid assortiment aan de meest exclusieve Italiaanse wijnen. Wij zijn ontstaan uit een passie voor wijnen en verhalen. Iedere fles vertelt namelijk een eigen verhaal, en verhalen moeten gedeeld worden. Welke wijn (en welke boodschap) spreekt jou het meeste aan? Ontdek ons zorgvuldig geselecteerde aanbod aan exclusieve wijnen!

Bekijk onze hele colletie aan exclusieve wijnen

Een Chianti Classico wijn kopen bij een gespecialiseerde wijnhandelaar

Besluit je een Chianti Classico wijn te kopen in onze webshop, dan ben je verzekerd van een exclusieve, biologische wijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn dé specialist in Italiaanse wijnen. Al onze wijnen zijn dan ook afkomstig Italië. Wat is de reden hiervoor? Wij koesteren liefde voor het land, de cultuur en natuurlijk de uitmuntende wijnen afkomstig uit dit mooie land en kennen Italië als geen ander. Tevens behouden wij hechte relaties met de wijnboeren waarmee wij een partnerschap zijn aangegaan. Regelmatig bezoeken we elk wijnhuis en waarborgen we de kwaliteit van de wijn. Onze wijnen zijn heerlijk om zelf van te genieten, maar dienen ook als het ideale relatiegeschenk of verjaardagcadeautje. Wie houdt er immers niet van exclusieve Toscaanse wijn?

Bestel direct een Chianti Classico wijn!

Wil je een Chianti Classico wijn, of een andere variant, kopen in onze webshop? Bestel je deze voor 18.00 uur, dan wordt de wijn morgen al verzonden. Zo heb je in ieder geval de wijn of het doosje met wijnen tijdig in huis. Bestel je voor meer dan € 50,-? Dan dekken wij met alle liefde de verzendkosten! Heb je vragen en/of opmerkingen over ons of onze wijnen? Neem contact op via 06 301 53 177 of e-mail naar [email protected].