Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Online wijnproeverij

Online wijnproeverij

€34,95
op voorraad

Doe mee met onze online wijnproeverij op vrijdagavond 18 juni 2021. Mocht de 18de niet uitkomen, geen paniek. Er wordt een opname gemaakt van de livestream, dus je kunt hem ook later in het weekend terugkijken. 

Ontvang deze box de dag voor de proeverij thuis en reis met ons mee door Italie. Bij elke wijn hebben we een bijpassend hapje gevonden die past bij onze Nederlandse borrelcultuur.

In de proefbox vind je het volgende terug:

- 6 wijnen in flesjes, 100 ml per wijn

- 6 hapjes die passen bij de wijnen

- Proefformulieren zodat u kunt meeschrijven en de wijnen kunt beoordelen

Tijdens de avond vertellen wij alles wat u wilt weten over de wijn, wie de wijnmaker is, uit welk gebied deze komt, welke druiven ervoor gebruikt zijn en nog veel meer. Ook zullen we vertellen waarom het gekozen hapje zo goed past bij de wijn. 

De online wijnproeverij kan live gevolgd worden via YouTube, de link naar deze stream zullen wij in de box meesturen. Ook zal de live stream worden opgenomen, dus mocht u onverhoopt toch niet live mee kunnen kijken dan kunt u de uitzending altijd op een later moment terug kijken.

Het pakket bevat in principe genoeg voor 2 personen. Maar als u het leuk vindt om na de proeverij alle wijnen nog eens goed door te proeven dan raden we aan om 1 box per persoon te hanteren.  

Wij zullen de box in de week voor de proeverij bij u thuis bezorgen. 

Voor 18:00 uur besteld, morgen verzonden
De Wijnboetiek.
 • Specialist in Italiaanse wijnen
  productpage_usp_1_text
 • Gratis thuisbezorgd vanaf €50
  productpage_usp_2_text
 • Alleen (h)eerlijke wijnen
  productpage_usp_3_text
 • Voor 18:00 uur besteld, morgen verzonden
  productpage_usp_4_text
Beschrijving