Twee tuinstoelen, een warme zomerdag en een wijntje op tafel. Meer ingrediënten waren er niet nodig voor het ontstaan van De Wijnboetiek. In de felle zon fantaseerden we over de weg die de wijn had afgelegd voordat hij in onze glazen was beland. Wijnhuizen waar je alleen via kronkelende weggetjes kan komen. Families die generatie op generatie tradities doorgeven. Rijpende wijnen in kelders vol oude houten vaten. Maar wat zat er nou écht achter de wijn? Daar gaan wij naar op zoek, dachten we. We zetten alles op een rijtje en het plaatje was ineens compleet.

Dennis heeft de passie voor wijnen. Steven droomt altijd al van ondernemen. Wat we delen, is onze liefde voor verhalen. Over mensen en voor mensen. En dat is precies waar de kracht van wijn ligt: elke fles vertelt een eigen verhaal. Een verhaal dat wij graag met jou delen.

Wij vinden het belangrijk om bij speciale momenten even bewust stil te staan. Een ommekeer in jouw eigen leven, dat van een vriend of voor je bedrijf. Wij willen je helpen de wijn te vinden die het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Een wijn die jou door zijn eigen verhaal een boodschap kan meegeven.

Hoe we dat doen? We helpen je bewust te genieten. Bewust genieten is iets waar wij sterk in geloven. Als je weet waar de wijn vandaan komt en hoe deze tot stand is gekomen, kan je daarnaar zoeken in de smaak. Klinkt dat moeilijk? Geen probleem, het is precies waar wij jou een handje bij helpen.

Wil je meer over ons of het ontstaan van De Wijnboetiek weten? Lees dan het interview "Aan tafel met Dennis en Steven"

Tot slot, zoals gezegd schuilt achter elke wijn een verhaal. Een verhaal dat we je graag komen vertellen, dat kan bijvoorbeeld tijdens een proeverij bij jou aan huis. Wij komen met de wijnen langs en vertellen je alles over de wijnmakers, de druif die is gebruikt, de grond waarop de ranken staan, en nog veel meer. Jij hoeft alleen wat vrienden uit te nodigen, want ook die zijn vast en zeker heel benieuwd!

Wil je direct in contact komen met Dennis of Steven, dat kan natuurlijk. Dennis is te bereiken op 06-30153177, Whatsappen mag en bellen natuurlijk ook!