Bij de Wijnboetiek staat genieten centraal en wij doen er dan ook alles aan om dit voor jou waar te maken. Naast het leveren van kwalitatieve wijn streven we ernaar om jou een zo goed mogelijke ervaring te geven met de Wijnboetiek. Dit doen we door het volgende:

Voor 18:00 uur besteld, morgen verzonden

Alles wat je voor 18:00 uur besteld zullen wij de volgende dag aanbieden bij PostNL. Dit zorgt ervoor dat je de wijn altijd op tijd in huis hebt. Heb je de wijn nóg sneller nodig? Schroom dan niet om even te bellen met ons. Wij zullen altijd ons best doen om jou te helpen waar we kunnen. 

Gratis thuisbezorgd vanaf €75

Als je wijn besteld bij de Wijnboetiek dan wordt deze standaard geleverd door PostNL, zodat je de zelfs in de levering de hoogste service geniet. Helaas is dit niet zonder kosten. Bestel je voor meer dan €75? Dan nemen wij deze kosten voor jou op onze rekening. 

Alleen (h)eerlijke wijnen

De reden dat de Wijnboetiek in het leven is geroepen is niet alleen omdat wijnen zulke fantastische verhalen met zich meedragen. Het is ook omdat wij geloven in de traditionele bereidingswijze die wijn van oudsher heeft. Daarom selecteren wij alleen wijnen van wijnboeren die het bereidingsproces volledig natuurlijk uitvoeren. Dit betekent dat de visie van de door ons geselecteerde wijnboer past bij de onze, de druiven worden geplukt met de hand, er geen smaak- en kleurstoffen worden toegevoegd, er geen sulfiet wordt toegevoegd en dat iedere wijn vooraf is gekeurd voordat hij bij jou terecht komt.

Specialist in Italiaanse wijnen

De wijnen die beschikbaar zijn bij de Wijnboetiek zijn allemaal afkomstig uit Italië. De voornaamste redenen hiervoor zijn onze liefde voor het land, de cultuur, maar het belangrijkste onze liefde voor de wijnen. Wij kennen Italië als geen ander en zorgen voor hechte relaties met elke wijnboer waar wij een partnerschap mee aangaan. Doordat Italië een van de meest veelzijdige landen is op het gebied van wijn is er altijd een goede keuze voor jou. Heb je behoefte aan advies over de juiste keuze voor jou? Je kan ons altijd even een mail sturen of even bellen.