MAANDELIJKS DRIE UNIEKE ITLALIAANSE WIJNEN

MAANDELIJKS DRIE UNIEKE ITALIAANSE WIJNEN

DIT IS DE WIJNBOX VOOR IEDEREEN DIE VAN LEKKERE WIJN HOUDT. EN MEER WIL LEREN OVER WIJNEN. WIJ HALEN DE WIJNEN ZELF BIJ DE ITALIAANSE WIJNBOER EN BEZORGEN ZE MAANDELIJKS BIJ JOU THUIS VOOR:

WILT U ADVIES OVER ONZE WIJNEN? BEL ONS DIRECT: 085-0601707
LEER MEER OVER ITALIAANSE WIJNEN

LEER MEER OVER WIJN

Wanneer je meer weet over Italiaanse wijnen geniet je er ook veel meer van. Daarom vullen we onze boxen niet alleen met de lekkerste Italiaanse wijnen, maar ook met meer informatie over bijvoorbeeld druiven, wijnstreken en bewaartechnieken. Zo vergroot je je wijnkennis, zodat je steeds bewuster geniet!

FLEXIBEL

FLEXIBEL

Wijn proeven moet leuk zijn, daarom is het wijnabonnement van de Wijnboetiek op ieder moment te pauzeren, een maandje over te slaan of helemaal te stoppen. Stuur ons simpelweg een bericht via WhatsApp of mail en we regelen het voor je.

WIJNBOEREN

Al onze wijnen komen rechtstreeks van de Italiaanse wijnboeren en zijn in Nederland dus nergens anders verkrijgbaar. We kennen de wijnboeren persoonlijk en helpen ze dan ook graag met het vertellen van hun unieke verhaal, de authentieke bereidingswijze, de druivensoorten en nog veel meer!

Aandacht voor ambacht
SMAAKT HET NAAR MEER?

SMAAKT HET NAAR MEER?

Smaak is persoonlijk en valt niet over te twisten. Daarom zit er vast en zeker wel eens een pareltje tussen die je met je vrienden of familie wilt delen. Bij de Wijnboetiek bestel je die topper eenvoudig na door een WhatsAppbericht of mail te sturen. Wanneer je op tijd bestelt, bezorgen we de doos de volgende dag bij jou thuis!

BEZORGING

BEZORGING

Dit is het wijnabonnement voor iedereen die van goede en lekkere wijn houdt. Iedere maand selecteren we nieuwe wijnen en importeren ze direct van de wijnboer. De box bevat 3 nieuwe en exclusieve Italiaanse wijnen en wordt geleverd in de eerste week van de maand.

MELD JE AAN VOOR ONS WIJNABONNEMENT

Wil je maandelijks onze lekkerste wijnen ontvangen? Meld je dan aan via onderstaand formulier.
Voor vragen over het abonnement of een van onze heerlijke Italiaanse wijnen neem je contact met ons op via e-mail of telefoon.