Wil je exclusieve, biologische wijn uit de Abruzzen streek bestellen? Bij De Wijnboetiek vind je een uitgebreid en divers aanbod aan de meest overheerlijke Italiaanse wijnen. Wij zijn gevestigd in Broek op Langedijk, regio Heerhugowaard en ontstaan uit een passie voor wijn en verhalen. Iedere wijn draagt dan ook een unieke boodschap met zich mee, welke wij graag met jou delen. Ontdek onze collectie aan bijzondere wijnen!

Bekijk onze hele colletie aan exclusieve wijnen

Natuurlijke, exclusieve wijn uit de Abruzzen streek

Onze wijnen, afkomstig uit de Abruzzen streek, zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden op een natuurlijke, traditionele wijze geproduceerd. De druiven waar de wijnen van zijn gemaakt, worden op ambachtelijke wijze geplukt met de hand. Bestel je een wijn in onze online wijnwinkel, dan ben je verzekerd van een kwalitatieve wijn, die met zorg en liefde is geproduceerd. Of je voorkeur nu uitgaat naar een rode, witte of rosé wijn: in ons assortiment vind je de perfecte wijn!

Ontdek nu ons ruime assortiment aan Italiaanse wijn!

Als onderdeel van onze service bieden wij een snelle en veilige levering. Doe je je bestelling voor 18.00 uur, dan wordt deze morgen al verzonden. Bestel je voor meer dan € 50,-? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Wil je meer weten over onze wijn uit de Abruzzen streek? Of ga je liever voor en andere streek zoals de Toscaanse wijnen of biologische wijnen uit Piemonte? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dit kan door te bellen via 06 301 53 177 of te e-mailen naar [email protected].