Doos-3-flessen de Wijnboetiek

Maandelijks drie unieke Italiaanse wijnen

Wijnabonnement

Dit is hét wijnabonnement voor iedereen die van lekkere wijn houdt en meer wil leren over wijnen. We selecteren iedere maand 6 prachtige wijnen (3 verschillende) met een mooi verhaal en topkwaliteit voor het abonnement en bezorgen ze maandelijks bij jou thuis voor:

€79,95 p/m

Aanmelden wijnabonnement

Leer meer over wijn!

Wanneer je meer weet over Italiaanse wijnen geniet je er ook veel meer van. Daarom vullen we onze boxen niet alleen met de lekkerste Italiaanse wijnen, maar ook met meer informatie over bijvoorbeeld druiven, wijnstreken en bewaartechnieken. Zo vergroot je je wijnkennis, zodat je steeds bewuster geniet!

Flexibel abonnement

Wijn proeven moet leuk zijn, daarom is het wijnabonnement van De Wijnboetiek op ieder moment te pauzeren, een maandje over te slaan of helemaal te stoppen. Ook super handig wanneer je iemand een wijnabonnement cadeau geeft, kan diegene na de eerste maand zelf kiezen om het abonnement te verlengen of te stoppen. Stuur ons simpelweg een bericht via WhatsApp of mail en we regelen het voor je.

Aandacht voor ambacht

Wijnboeren

Al onze wijnen komen van Italiaanse wijnboeren die met passie en aandacht voor de natuur prachtige producten maken. De verhalen van deze passievolle wijnboeren verdienen een podium. We helpen ze dan ook graag met het vertellen van hun unieke verhaal, de authentieke bereidingswijze, de druivensoorten en nog veel meer!

Wijn doos-3-flessen De Wijnboetiek

Smaakt het naar meer?

Smaak is persoonlijk en valt niet over te twisten. Daarom zit er vast en zeker wel eens een pareltje tussen die je met je vrienden of familie wilt delen. Bij de Wijnboetiek bestel je die topper eenvoudig na door een WhatsAppbericht of mail te sturen. Als je op tijd bestelt, bezorgen we de doos de volgende dag bij jou thuis!

Bezorging

Bezorging van het wijnabonnement vind plaats in de laatste week van de maand. Voorafgaand aan de bezorging krijg je van ons bericht en kun je eventueel wijnen uit de vorige box na bestellen. Zo heb je altijd goede wijn in huis en ontzorgen we je helemaal, wel zo fijn!

Meld je aan voor ons wijnabonnement (2-maandelijks)

Vind je elke maand een doos wijn teveel en wil je liever elke 2 maanden de lekkerste wijnen ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button.
Voor vragen over het abonnement of een van onze heerlijke Italiaanse wijnen neem je contact met ons op via e-mail of telefoon.