Wijngeschenken

Bij De Wijnboetiek helpen we je graag met het vinden van unieke en persoonlijke wijngeschenken. Hoe we dat doen? We verzamelen zoveel mogelijk informatie over je relatie, zijn of haar bedrijf en de gelegenheid. Op basis van die informatie vinden we een wijn met een passend verhaal, zodat het relatiegeschenk perfect bij de persoon past. Wijn als relatiecadeau is altijd goed, maar een unieke wijn met een verhaal en achtergrond die matchen met de ontvanger is extra speciaal om te geven! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de onderstaande buttons.

  • Een uniek wijncadeau voor je relaties en werknemers
  • We helpen je met het vinden van de perfecte wijn-match
  • Bekijk alle Italiaanse wijnen of vraag naar de mogelijkheden
  • Kies voor één fles of stel een wijnpakket samen
  • Geen standaard wijnpakket, maar een op maat gemaakt en persoonlijk wijn relatiegeschenk
  • Op zoek naar een privé wijngeschenk? Ook dat is mogelijk!

Tenuta Guistini

Patù – Primitivo di Salento IGT

De Patù is een typische Primitivo die zeer fruitig sma…

10,95
Tre Pini

Primitivo Reserva, Goia del colle

Deze geweldige primitivo van het wijnhuis Tre Pini heef…

26,95
Tenuta Guistini

Vecchio Sogno, Negramaro IGT

Prachtige Negroamaro met een lichte kruidigheid en een …

11,95
Rizieri

Langhe Arneis Arvia

Een echte autochtone druif: Arneis. Heerlijk fris, de p…

13,95
Tre Pini

Primitivo, Trullo di Carnivale, BIO

Een jonge zachte wijn met een mooie afdronk. Frisse fru…

11,95
Rizieri

Barbera d’Alba Superiore DOC

Een mooi gebalanceerde Barbera Superiore. Een echte sma…

18,95

WIJN ALS RELATIEGESCHENK

Wijn is erg geschikt als relatiegeschenk, omdat het een uitgesproken manier is om je waardering te laten blijken naar je relaties en werknemers. Door een wijn te selecteren die echt bij de persoon past, laat je een erg goede indruk achter. Daarnaast laat je ze kennismaken met het authentieke Italië. Dat is precies waar een wijn relatiegeschenk van De Wijnboetiek voor staat. Bij De Wijnboetiek koop je niet alleen een natuurlijke en ambachtelijke Italiaanse wijn, maar ook een ervaring en een verhaal. Onze favoriete quote is dan ook:

“De mooiste dingen kun je niet kopen, die moet je voelen.”

WIJN IS MEER DAN EEN CADEAU

Het geven van een fles wijn van De Wijnboetiek is meer dan een cadeau of een simpele attentie, het is een verlenging van je dienstverlening. We gaan graag met je in gesprek over het samenstellen van een persoonlijk wijngeschenk om je klanten de best mogelijke service te geven. Het geven van wijn als relatiegeschenk krijgt daardoor een extra dimensie en creëert een sterkere verbinding tussen je klanten en je bedrijf. Of je nu kiest voor een Italiaanse rode wijnwitte wijn of Italiaanse rosé, er is altijd een wijn die bij jouw bedrijf en klanten past!

WIJNGESCHENK OP MAAT

Naast het selecteren van een Italiaanse wijn met een passend verhaal voor je klant, is het mogelijk om het wijn relatiegeschenk aan te vullen met een gepersonaliseerde geschenkverpakking. Een fles wijn is na een tijdje (helaas) op, dus geef je klant ook een blijvende herinnering mee. Bijvoorbeeld in de vorm van een flessenhouder met je bedrijfslogo. Ook ontwerpen we samen een flyer met een uitgebreide omschrijving van de Italiaanse wijn, de herkomst en waarom de wijn zo goed bij de klant past. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

VOORBEELDEN VAN ONZE WIJNGESCHENKEN

Er zijn enorm veel mogelijkheden voor het samenstellen van wijn relatiegeschenken, maar ter inspiratie geven we je hieronder een aantal voorbeelden:

WIJNGESCHENK KANTOORPROJECTEN

Voor een bedrijf in kantoorprojecten hebben we een prachtige wijn geselecteerd en een flessenhouder met ingegraveerd logo als wijngeschenk geleverd. De zorgvuldig geselecteerde wijn is een Chianti Classico Reserva van wijnhuis Montefili. Dit is een Italiaanse wijn met een luxe uitstraling, van een wijnhuis waar de kwaliteit van de wijn zeer belangrijk is. De eigenaar van het bedrijf was op zoek naar een verlenging van zijn dienstverlening en wilde zijn klanten een persoonlijk geschenk en een bijzondere beleving geven. We hebben een bedankkaartje ontworpen met informatie over de wijn, de afkomst, het wijnhuis en een uitleg over de persoonlijke keuze van de wijn.

WIJNGESCHENK MAKELAAR

Een makelaar heeft ons ingeschakeld voor het creëren van een uniek wijn relatiegeschenk. Voor de makelaar was het erg belangrijk dat er een betekenisvolle boodschap werd overgebracht via de Italiaanse wijn. Omdat het kopen van een huis gevierd mag worden, hebben we gekozen voor bubbels: De Lambrusco Rosé Di Sorbara van wijnhuis Cantina Della Volta. De betekenis van la volta is de ommekeer en omdat het kopen van een huis ook een keerpunt in het leven is, past deze Italiaanse wijn perfect bij de situatie. Samen met de makelaar hebben we de onderstaande flyer ontworpen, waarop een uitgebreide omschrijving van de wijn, het wijnhuis en de connectie tussen de wijn, de makelaar en de situatie staat omschreven.

NIEUWE WERKNEMER? FLESJE WIJN CADEAU!

Een persoonlijk geselecteerd flesje wijn is een geweldig cadeau voor nieuwe werknemers. Ze zullen zich direct gewaardeerd en thuis voelen met een op maat gemaakt welkomstcadeau. We kijken graag samen naar de perfecte match tussen je bedrijf en een heerlijke Italiaanse wijn. Zo zorgen we ervoor dat je nieuwe werknemer echt in een warm bad terechtkomt en je direct een goede band tussen jou en je werknemers creëert.  

NATUURLIJK GESCHENK

Al onze wijnen komen van ambachtelijke Italiaanse wijnhuizen en zijn daarom een natuurlijk en duurzaam geschenk. De wijnen worden door authentieke Italiaanse boeren gemaakt en zijn dus geen massaproducten. Hoge kwaliteit en smaakbeleving zijn voor ons erg belangrijk en daarom importeren we alleen de beste Italiaanse wijnen van gerenommeerde wijnhuizen in Italië.

BESTEL DIRECT EEN ZAKELIJK WIJNCADEAU

Bestel direct een zakelijk wijncadeau en laat een blijvende herinnering achter bij je relaties of werknemers. Onze Italiaanse wijnen zijn eenvoudig online te bestellen en worden de volgende dag verzonden. Bij bestellingen van meer dan € 50,- betaal je geen verzendkosten. We helpen je natuurlijk ook graag met het vinden van de perfecte wijn met een passend verhaal. Voor vragen, advies of hulp met het samenstellen van een wijn relatiegeschenk neem je contact op via de onderstaande buttons.