Wijnproeverij aan huis

Wijn is van zichzelf natuurlijk al fantastisch, maar het komt ultiem tot leven in een echte wijnproeverij. Dit kan zijn met vrienden, familie, kennissen, collega’s en ga zo maar door.

WIJNPROEVERIJ AAN HUIS

Wij zijn helemaal gek op Italiaanse wijnen. Daarvoor reizen we regelmatig door Italië om de mooiste wijnen uit te zoeken. Deze gevonden parels delen we graag met anderen wijnliefhebbers. In deze wijnproeverij willen we de beleving van Italië aan de keukentafel brengen. We proeven met elkaar 8 wijnen, die we kiezen aan de hand van het seizoen. In de wijnproeverij willen we jullie meenemen met het verhaal achter de wijn van onze authentieke wijnboeren. Na afloop van de proeverij weet je beter wat je lekker vindt en heb je ontzettend veel kennis opgedaan om meer bewust te genieten!


Bourgondische Wijnproeverij Italië

Een wijnproeverij bestaande uit:

  • 8 te proeven wijnen (afhankelijk van het seizoen wisselt de samenstelling van wit/rosé/rood), in overleg aan te passen naar eigen smaak.
  • De flessen laten we na afloop achter, zo kun je met je gasten nog even doorproeven en nagenieten, wel zo leuk!
  • Uitgebreide uitleg door onze professional bij elke wijn en bij het proeven, ondersteund door proefformulieren zodat je kunt teruglezen welke wijnen je hebt geproefd en je bevindingen kunt noteren.
  • Proefglazen, zodat iedereen uit een zelfde glas drinkt.
  • De wijnproeverij duurt ±2,5 uur.

Investering:
€24,95 P.P. voor een compleet verzorgde proeverij. (exclusief km vergoeding á 0,39ct per kilometer)

De wijnproeverij is te boeken vanaf 8 personen en er kunnen maximaal 14 personen meedoen aan de proeverij. Wil je met meer personen proeven? Neem dan even contact met ons op.

Optie:
Bij de proeverij zijn ook hapjes bij te boeken, bij 4 van de 8 wijnen verzorgen wij dan een hapje. Zo leer je ook een beetje wat wijn en spijs voor invloed hebben op elkaar. De hapjes zijn bij te boeken voor €5,- per persoon. Als je zelf hapjes wilt voorbereiden kunnen we daar nog wat advies geven.

Wijn proeverij inplannen
Heb je een leuke groep bij elkaar en wil je de proeverij inplannen, neem dan contact met ons op. Dat kan door onderstaande contactformulier in te vullen.

We zullen dan contact met je opnemen en in overleg op zoek gaan naar een geschikte datum voor de proeverij. 

Grotere groepen
Proeverijen voor grotere groepen zijn mogelijk op aanvraag. We bespreken dan graag alle wensen persoonlijk met je door zodat we een passend aanbod kunnen doen. Mocht je hierover meer informatie willen neem dan direct contact met ons op via info@dewijnboetiek.nl of 085-0601707.

*Wijnproeverijen kunnen geboekt worden door heel Nederland, waaronder: Haarlem, Alkmaar, Amsterdam, Heerhugowaard, Bergen, Maastricht, Eindhoven, Rotterdam, Groningen, Den Bosch, Nijmegen, Utrecht, Hoorn, Noord-Holland en Friesland. Voor proeverijen buiten een straal van 20km vanaf ons kantoor (Broek op Langedijk) rekenen wij 0,39 cent (incl. btw) per kilometer.