Wijn is van zichzelf natuurlijk al fantastisch, maar het komt ultiem tot leven in een echte wijnproeverij. Dit kan zijn met vrienden, familie, kennissen, collega's en ga zo maar door.

Wijnproeverij aan huis

De wijnboeren waar wij onze wijnen halen zijn stuk voor stuk vol passie bezig met het maken van prachtige wijnen. Elk van deze wijnen vertellen een verhaal waarvan wij geloven dat die verteld moet worden. Tijdens een proeverij aan huis vertellen we alles over de wijnen. Elke wijnboer hebben we bezocht en daarom kunnen we je alles vertellen over de wijn. Niet alleen van welke druif de wijn is gemaakt maar ook wie de wijn heeft gemaakt en in wat voor een meso- en zelfs microklimaat de ranken groeien. Na een proeverij weet je alles van de wijn en zal je bewuster genieten als je weer eens een fles opentrekt.

De proeverijen zijn te boeken in de volgende pakketten.


Bourgondische proeverij

€180,= (€15,00 (12 personen) - €22,50 (8 personen), bestaande uit:

  • 8 te proeven wijnen (afhankelijk van het seizoen wisselt de samenstelling van wit/rosé/rood)
  • De geproefde flessen laten we na afloop achter, zo kun je met je gasten nog even doorproeven en nagenieten, wel zo leuk!
  • Een hapje bij 4 van de 8 wijnen. Eten heeft veel invloed op de beleving en smaak van een wijn, die ervaring willen we je niet onthouden.
  • Proefformulieren zodat je kunt teruglezen welke wijnen je hebt geproefd en je bevindingen kunt noteren.


Proef de toppers

€360,= (€30,= (12 personen) - €45,= (8 personen), bestaande uit:

  • Barolo, Barbaresco, Super Tuscans, Amarone. Italië kent veel bijzondere wijnen die beroemd zijn over de hele wereld. In deze proeverij nemen we je mee langs 6 van deze top (rode) wijnen.
  • 6 te proeven rode wijnen, allemaal toppers!
  • De geproefde flessen laten we na afloop achter, zo kun je met je gasten nog even doorproeven en nagenieten, wel zo leuk!
  • Een hapje bij 3 van de 6 wijnen. Eten heeft veel invloed op de beleving en smaak van een wijn, die ervaring willen we je niet onthouden.

 

Proeverij inplannen
Heb je een leuke groep bij elkaar en wil je een proeverij inplannen, neem dan contact met ons op. Dit kan op de volgende manieren:

Per email: [email protected]
Telefoon/whatsapp: 085-0601707 of 06-30153177

We zullen dan in overleg op zoek gaan naar een geschikte datum. 

Grotere groepen
Proeverijen voor grotere groepen zijn mogelijk op aanvraag. We bespreken dan graag alle wensen persoonlijk met je door zodat we een passend aanbod kunnen doen. Mocht je hierover meer informatie willen neem dan direct contact met ons op via [email protected] of 085-0601707.

 

*Wijnproeverijen kunnen geboekt worden door heel Nederland. Voor proeverijen buiten Noord-Holland rekenen we 0,19 cent per kilometer gerekend vanaf Amsterdam.