Verzenden & retourneren

Verzendingen

Alle bestellingen die worden geplaatst bij de Wijnboetiek die voor 18:00 uur worden besteld waarbij als verzendmethode “verzending met PostNL” wordt gekozen, worden de volgende werkdag verzonden. U ontvangt een track & trace code op het moment dat uw pakket is ontvangen door PostNL. Heb je een vraag over jouw bestelling of verzending? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Producten retourneren of ruilen

Het kan natuurlijk voorkomen dat een wijn, om welke reden dan ook, niet voldoet aan de verwachtingen. In zo’n geval kan je de bestelling binnen 14 dagen gewoon ruilen of retourneren. Dit kan op ons kantoor (Broekerwerf 14, 1721 PC te Broek op Langedijk). Er mag dan maximaal 1 fles per doos ontbreken.

Anders is het mogelijk om 14 dagen na levering door De Wijnboetiek de wijn retour te sturen. Ook hier geldt dat er maximaal 1 fles mag ontbreken. Deze retourzendingen worden alleen geaccepteerd, als de originele verpakking, inclusief het etiket van de wijn onbeschadigd is. De kosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening.

Wanneer en hoe krijg ik mijn geld terug?

Wanneer je de wijn retour brengt, zal het bedrag binnen 5 werkdagen op je rekening worden teruggestort.