WIJNVAART

Wijn is van zichzelf natuurlijk al fantastisch, maar je beleeft het nog veel intenser tijdens een wijnvaart! Vraag je je wel eens af wat je nu weer zou moeten verzinnen voor je teamuitje of bedrijfsuitje? Of wil je een keer een leuke activiteit organiseren om je topklanten, samenwerkingspartners of ambassadeurs in het zonnetje te zetten? Denk dan eens aan een wijnvaart.

WIJNVAART DOOR UNIEK GEBIED

Wij zijn helemaal gek op Italiaanse wijnen. Daarvoor reizen we regelmatig door Italie om de mooiste wijnen uit te zoeken. Deze gevonden parels delen we graag met anderen wijnliefhebbers. Vaak doen we dat in de vorm van een wijnproeverij aan huis, dan nemen we je mee op reis door Italie. Tijdens een wijnvaart nemen we jou en je gezelschap niet alleen mee op reis door Italië maar ook door het ‘Rijk der Duizend Eilanden’ een uniek natuurgebied in de kop van Noord-Holland. Tijdens een vaart van 1,5 uur nemen we je mee langs de mooiste plekjes uit die gebied en tijdens de vaart proef je 7 verschillende wijnen met ieder een uniek verhaal!

Onze wijnvaart is hieronder aan te vragen en omvat het volgende:

Wijnvaart ‘Ontdek het Rijk der Duizend Eilanden’

Een wijnvaart bestaat uit:

  • Ontvangst door onze sommelier in Museum de Broekerveiling
  • 1,5 uur varen door het ‘Rijk der Duizend Eilanden’ (bij slecht weer kan er worden uitgeweken naar een zaal bij Museum de Broekerveiling)
  • Tijdens de vaart proeven we 7 wijnen
  • Het proeven gebeurt onder begeleiding van een van onze ervaren sommeliers
  • De schipper kan ook veel vertellen over het unieke gebied waar we doorheen varen
  • We zullen de vaart aankleden met een borrelplank met hapjes

Investering (prijzen incl. btw):
€59,95,= per persoon (€49,50 ex-btw)

De minimale groepsgrootte is 12 personen. Ben je met een groep van 16-18 personen, dan kunnen we nog een leuk aanbod doen als je een hele boot afhuurt. Dit kun je melden in het berichten veld in het formulier hieronder.

Wijnvaart inplannen
Heb je een leuke groep bij elkaar en wil je een wijnvaart inplannen, neem dan contact met ons op. Dat kan door onderstaande contactformulier in te vullen. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen en in overleg op zoek gaan naar een geschikte datum voor de wijnvaart. 

Kleine groepen
Wil je liever met je partner een keer mee op een wijnvaart of met een aantal vrienden, dat kan ook. De hele zomer door organiseren we ook wijnvaarten op basis van open inschrijving. Voor deze vaarten kun je je aanmelden met kleinere aantallen. Hier vind je daarover meer informatie.


Grotere groepen
Wijnvaarten voor grotere groepen dan 18 personen zijn mogelijk op aanvraag, we gaan dan met meer boten uitvaren. Als je dat graag wilt dan bespreken we alle wensen persoonlijk met je door zodat we een passend aanbod kunnen doen. Mocht je hierover meer informatie willen neem dan direct contact met ons op via info@dewijnboetiek.nl of 085-0601707.