WIJNSPEL

Wijn is van zichzelf natuurlijk al fantastisch, maar het komt ultiem tot leven als je met elkaar gaat proeven en daar nog wat competitie aan toevoegt! Dit kan met vrienden als vriendenuitje, als familieuitje, maar ook als teamuitje met je collega’s en eigenlijk met iedereen die je wel eens uit wilt dagen.

WIJNSPEL OP LOCATIE

Wij zijn helemaal gek op Italiaanse wijnen. Daarvoor reizen we regelmatig door Italië om de mooiste wijnen uit te zoeken. Deze gevonden parels delen we graag met anderen wijnliefhebbers. Vaak doen we dat in de vorm van een wijnproeverij, dan nemen we je mee op reis door Italië. Maar dat kan ook door er een spel element aan toe te voegen. Wij leggen dan nog steeds veel uit tussen de opdrachten door, maar eerst ga je zelf aan de slag. We delen de groep in in teams en strijd en gedurende de avond strijden jullie met elkaar om de felbegeerde titel ‘Italiaanse Wijnmeesters’ . Tussen de rondes door vertellen we alles over de wijnen die je hebt geproefd. Aan het einde van de avond heb je heel veel plezier gehad, ben je beter geworden in het proeven van wijn en heb je heel veel geleerd!

Geen eigen locatie?
Geen nood, als je wilt dat wij met je meedenken over de locatie kan dat ook. We hebben contact met verschillende locaties die voor dit soort gelegenheden kunnen worden gehuurd. Dus als je wilt dat wij daarbij helpen laat het gerust weten in het bericht veld.

Hét wijnspel ‘Italiaanse Wijnmeesters’ is hieronder te boeken en omvat het volgende:

Wijnspel ‘Italiaanse Wijnmeesters’

Een wijnspel bestaat uit:

  • Begeleiding van één van onze opgeleide sommeliers.
  • Tijdens het wijnspel doorloop je 4 proefrondes met 4 verschillende wijnen.
  • Bij elke proefronde spelen we 3 categorieën.
  • Tussen de rondes door krijg je uitgebreide uitleg van onze professional over elke wijn die je hebt geproefd.
  • Proefglazen, zodat iedereen uit een zelfde glas drinkt.

Kosten voor het wijnspel
€29,95 P.P. voor een compleet verzorgd wijnspel vanaf 8 personen. (exclusief km vergoeding á 0,39ct per kilometer)

Optie:
Bij het wijnspel zijn ook borrelplanken bij te bestellen. Wij zorgen dat ieder team een borrelplank krijgt zodat ze tijdens het spel niet tekort komen. De borrelplanken zijn bij te boeken voor €5,- per persoon.

Vraag hier jouw wijnspel aan!
Dien hier je aanvraag in voor ons boeiende Italiaans wijnspel op locatie en beleef samen de rijke smaken van Italië!