Wijn met verhaal

We helpen je graag met het vinden van unieke en persoonlijke wijngeschenken. Hoe we dat doen? Bij de Wijnboetiek zijn we gek op de verhalen achter onze wijnen en we geloven dat die verhalen ook verbonden kunnen worden aan een visie of een gelegenheid. Op basis van jouw wensen gaan we op zoek naar een wijn met een passend verhaal, zodat het geschenk perfect bij de persoon, jouw bedrijf of de gelegenheid past. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van hoe dat er in de praktijk uit kan zien.

Wijn met eigen verhaal in de praktijk

WIJNFLES MET WIJNHOUDER VOOR KANTOORPROJECTEN

Voor een bedrijf in kantoorprojecten hebben we een prachtige wijn geselecteerd en een flessenhouder met ingegraveerd logo als wijngeschenk geleverd. De eigenaar van het bedrijf was op zoek naar een verlenging van zijn dienstverlening en wilde zijn klanten een persoonlijk geschenk en een bijzondere beleving geven. We hebben een bedank kaartje ontworpen met informatie over de wijn, de afkomst, het wijnhuis en een uitleg over de persoonlijke keuze van de wijn. Daarnaast is het eigen logo van het bedrijf op het etiket van de fles wijn te zien.

WIJNFLES MET HOUDER EN VERHAAL VOOR KEUKENSPECIAALZAAK

Het aanschaffen van een keuken is een prachtig proces voor veel mensen, maar ook een kostbaar en tijdrovend proces. Dit snappen ze bij Sombroek Keukens als geen ander en dat willen ze ook waarderen. Daarom geven de mannen van Sombroek nadat een keuken is geïnstalleerd altijd een mooie fles wijn met wijnhouder weg als blijk van waardering. Dit doen ze 2-4 weken nadat een keuken is gemonteerd, dit verwacht de klant niet en dat maakt de verrassing des te leuker. Ook is het een prachtig moment om te vragen naar de ervaringen tijdens het proces. De tips en tops die een klant dan noemt kunnen weer leiden tot het verbeteren van het proces. Zo wordt het geven van een relatiegeschenk waardevol voor beide partijen!

Voor het geschenk hebben we gekozen voor de Vecchio Sogno, wat betekend ‘Oude droom’. Na het kopen en het plaatsen van een nieuwe keuken is er weer een stukje van hun droom werkelijkheid geworden. Dat moet natuurlijk gevierd worden onder het genot van een goed glas wijn!


ONTDEK WELKE WIJN PAST BIJ JOUW VERHAAL!

Enthousiast geworden over deze concepten, vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan en kom erachter welke wijn past bij jouw verhaal!