Wijnproeverij Leiden

Wijn is van zichzelf natuurlijk al fantastisch, maar het komt ultiem tot leven in een echte wijnproeverij. Dit kan zijn met vrienden, familie, kennissen, collega’s en ga zo maar door. Wij organiseren een wijnproeverij, gewoon bij jou thuis.

WIJNPROEVERIJ AAN HUIS

De Italiaanse wijnboeren waar wij onze wijnen halen zijn stuk voor stuk vol passie bezig met het maken van prachtige wijnen. Elk van deze wijnen vertellen een verhaal waarvan wij geloven dat die verteld moet worden. Tijdens een proeverij aan huis vertellen we alles over de wijnen. Elke wijnboer hebben we bezocht en daarom kunnen we je alles vertellen over de wijn. Niet alleen van welke druif de wijn is gemaakt, maar ook wie de wijn heeft gemaakt en in wat voor een meso- en zelfs microklimaat de ranken groeien. Na een proeverij weet je alles van de wijn en zal je bewuster genieten als je weer eens een fles opentrekt.

Bourgondische wijnproeverij Italië
Een wijnproeverij bestaande uit:

  • 8 te proeven wijnen (afhankelijk van het seizoen wisselt de samenstelling van wit/rosé/rood), in overleg aan te passen naar eigen smaak.
  • De flessen laten we na afloop achter, zo kun je met je gasten nog even doorproeven en nagenieten, wel zo leuk!
  • Uitgebreide uitleg door onze professional bij elke wijn en bij het proeven, ondersteund door proefformulieren zodat je kunt teruglezen welke wijnen je hebt geproefd en je bevindingen kunt noteren.
  • Proefglazen, zodat iedereen uit een zelfde glas drinkt

Investering:
€24,95 P.P. voor een compleet verzorgde proeverij. (exclusief km vergoeding á 0,39ct per kilometer)

De wijnproeverij is te boeken vanaf 8 personen en er kunnen maximaal 14 personen meedoen aan de proeverij. Wil je met meer personen proeven? Neem dan even contact met ons op.

Optie:
Bij de proeverij zijn ook hapjes bij te boeken, bij 4 van de 8 wijnen verzorgen wij dan een hapje. Zo leer je ook een beetje wat wijn en spijs voor invloed hebben op elkaar. De hapjes zijn bij te boeken voor €5,- per persoon. Als je zelf hapjes wilt voorbereiden kunnen we daar nog wat advies geven.

Wijnproeverij inplannen
Heb je een leuke groep bij elkaar en wil je een proeverij inplannen, neem dan contact met ons op. Dat kan door onderstaande contactformulier in te vullen.

Grotere groepen
Proeverijen voor grotere groepen zijn mogelijk op aanvraag. We bespreken dan graag alle wensen persoonlijk met je door zodat we een passend aanbod kunnen doen. Mocht je hierover meer informatie willen neem dan direct contact met ons op via info@dewijnboetiek.nl of 085-0601707.

Wij zijn actief in heel Nederland, o.a. in: Amsterdam, Utrecht, Maastricht, Den Bosch, Leiden, Haarlem en Alkmaar