Italiaanse wijn met een verhaal

  • Ambachtelijke Italiaanse wijnen met een verhaal
  • Persoonlijk advies voor de perfecte wijn-match
  • Eerlijk geproduceerde wijnen, met oog voor de natuur
  • Persoonlijk geselecteerd tijdens onze reizen door Italie
  • Direct van de wijnboer

Ontdek onze exclusieve
Italiaanse wijnen!

Shop onze wijnen!

Biologische Italiaanse wijnen

Biologische wijn

Bij de Wijnboetiek vinden we het erg belangrijk dat onze Italiaanse wijnen op een verantwoorde manier zijn geproduceerd. Met zorg voor mens en natuur.

Wist je bijvoorbeeld dat een wijnboer maar liefst 100 stoffen mag toevoegen aan een wijn. Dit is zijn er ontzettend veel.

Bij biologische wijnen zijn nog maar 50 stoffen toegestaan en is het beschermen van de wijnranken door middel van pesticiden ook veel beter gereguleerd.

Wijnabonnement

Dit is hét wijnabonnement voor iedereen die van lekkere wijn houdt en meer wil leren over Italiaanse wijnen. Ga op reis door het prachtige wijnland Italië en ontdek de mooiste wijnen. Een echte belevenis!

Laat je elke maand verrassen met 3 nieuwe wijnen. Of ken jij iemand die het ook zo leuk vind om nieuwe wijnen te ontdekken en die zich graag onderdompelen in de wereld van wijn? Verras dan nu je collega, vriend, familielid of zakenrelatie met deze wijnbeleving.

Gedurende de periode die jij wilt krijgt de ontvanger 3 nieuwe wijnen die we met zorg selecteren, inpakken en bezorgen. We ontzorgen je volledig!

De populairste Italiaanse wijnen van de Wijnboetiek

Hieronder vind je een selectie van de populairste Italiaanse wijnen onder onze klanten. In ons assortiment vind je een uitgebreide selectie van bijzondere Italiaanse rode, witte en rosé wijnen te koop, die perfect passen bij iedere situatie. We selecteren de wijnen en wijnhuizen op kwaliteit, natuurlijkheid en Italiaanse authenticiteit.

Tenuta Baraç

Tenuta Baràc | Langhe Rosato

Heerlijk fris, de perfecte wijn om te serveren als aper…

16,95
Tenuta Baraç

Tenuta Baràc | Langhe Arneis

Heerlijk fris, de perfecte wijn om te serveren als aper…

15,95
Tenuta Guistini

Patù | Primitivo di Salento IGT

De Patù is een typische Primitivo die zeer fruitig sma…

10,95
Niet op voorraad
Tre Pini

Primitivo Reserva | Goia del colle

Deze geweldige primitivo van het wijnhuis Tre Pini heef…

27,95
Castello di Neive

Almivisi | Qortè

Prachtig blend van 2 internationale grootheden (Chardon…

14,95
Tenuta Guistini

Vecchio Sogno, Negramaro IGT

Prachtige Negroamaro met een lichte kruidigheid en een …

11,95

Wijnproeverij aan huis

De leukste manier om meer te leren over wijn en nieuwe wijnen te ontdekken is door dat samen met dierbare vrienden, familie of collega’s te doen, in een vertrouwde omgeving. Zo leer je niet alleen nieuwe dingen, maar bouw je ook aan kostbare nieuwe herinneringen.

Op zo’n avond proeven we 8 wijnen met een aantal bijpassende hapjes. Het is onze passie om je mee te nemen in de verhalen achter wijn en je er meer over te leren, waardoor je de prachtige producten meer gaat leren waarderen!

Neem nu contact met ons op om een gezellige avond met een Italiaanse wijn proeverij aan huis te organiseren.

De leukste manier om meer over wijn te leren is door dat samen te doen met vrienden

Wijn ruiken wijnproeverij de Wijnboetiek

Over De Wijnboetiek

Het verhaal van De Wijnboetiek begon vanuit twee grote passies: ondernemerschap en liefde voor prachtige wijnen en verhalen. Bij De Wijnboetiek staat bewust genieten voorop en vinden we het belangrijk om stil te staan bij speciale momenten. Iedere Italiaanse wijn in ons assortiment heeft een uniek verhaal te vertellen, dat je meeneemt op reis door bella Italia.

We helpen je graag bij het vinden van een passende wijn voor jouw diner, cadeau of relatiegeschenk. Bij elke situatie past een wijn en een verhaal!

Ben je benieuwd naar ons hele verhaal? Lees dan onze blog ‘Aan tafel met Dennis en Steven’. Bekijk ook onze andere blogs voor meer interessante verhalen over onze wijnen en de wijnhuizen.

Leer meer over Italiaanse wijnen

Het wijnabonnement van de Wijnboetiek is voor iedereen die van lekkere wijn houdt en er meer over wilt leren. We halen de wijnen zelf bij de Italiaanse wijnboer en bezorgen ze maandelijks bij jou thuis voor een vaste prijs per maand. Dit is dé wijnbox voor iedereen die van lekkere wijn houdt en meer wilt leren over wijnen. Lees hier meer over het wijnabonnement!