Wil je natuurlijke, biologische wijn uit Piemonte bestellen? De Wijnboetiek biedt een ruim assortiment aan kwalitatieve wijnen, afkomstig uit Italië. Wij zijn gevestigd in Broek op Langedijk, regio Heerhugowaard. Al onze wijnen zijn op een natuurlijke, traditionele wijze geproduceerd. En dit proef je! De flessen die wij verkopen zijn namelijk van hoogwaardige kwaliteit en zijn rijk van smaak. Ontdek onze bijzondere, exclusieve Italiaanse wijnen!

Bekijk onze hele colletie aan exclusieve wijnen

Een speciale wijn uit Piemonte bestellen voor bijzondere momenten

Bij De Wijnboetiek staat het bewust genieten van speciale momenten centraal. Wijn heeft de kracht om je stil te laten staan in het hier en nu tijdens het beleven van een ultieme smaakervaring. Iedere fles wijn vertelt zijn eigen verhaal; een verhaal dat wij graag met je willen delen. Wil je bijvoorbeeld een witte of rode wijn uit Piemonte bestellen? Dan vertellen wij je graag het verhaal en de boodschap achter de fles. Wij helpen je met alle liefde bij het zoeken van jouw ideale wijn. Toscaanse wijn.

Bestel een exclusieve Italiaanse wijn!

Besluit je een bijzondere wijn uit Piemonte te bestellen bij een gerenommeerde wijnhandel? Of ga je liever voor een andere streek zoals de Abruzzen streek of een heerlijke Toscaanse wijn? Doe je bestelling voor 18.00 uur bij ons, dan verzenden wij deze morgen al! Indien je voor meer dan € 50,- bestelt, dragen wij zorg voor de verzendkosten. Wil je meer weten over onze wijnen, onze relatiegeschenken, of heb je interesse in het bijwonen van een proeverij? Schroom niet en neem contact met ons op. Bel naar 06 301 53 177 of e-mail naar [email protected].